jag har trillat dit, jag har fallit jag har vaknat

Jag börjar bli sjuk. Min hals är alldeles tjock och mina öron känns som om de ska sprängas. Jag tror att jag ska lägga mig nu, jag ska bara duscha. Jag orkar inte riktigt duscha, det innebär att jag måste borsta håret och det har jag inte gjort på jag vet inte hur länge. Jag har fått en början till dreadlock i bak. Frågan är om jag ska behålla den eller borsta ur?
Håller också på att fila lite på designen till Rebecka och Daniellas blogg!
puss


kuni flow

Älskar att det är mars imorgon. Älskar att våren är på väg!
Älskar mest att jag snart kan åka bräda igen, det finns ingen som ens kan förstå hur sjukt mycket jag längtar efter min bräda. Och min hatt.




Mums

Hej

Ursäkta mig mitt usla bloggande.
Jag trodde att dagen skulle bli sugig när jag klev upp ur sängen imorse(s), var ganska sur och tvär. Men när jag kom till skolan och träffade mina bästa klassisar blev allting härligt igen. De får mig på så bra humör!

Men när jag kom hem blev jag lite arg igen. Vissa människor som inte kan bete sig alltså. Och nu står jag inför ett stort dilemma.

Måste börja på Isearchen också, den känns lite jobbig. Men något som är bra är att vi inte har ett enda prov denna veckan!


Storasyster, bli aldrig som jag när du blir stor





Hehehehehhe

Vad sägs om lite skridskobilder?









hihih

på spåret

Jag kunde Panama city på 8 poäng! Skriv upp det!

Ja, det är så som det låter. Jag sitter ensam och kollar på På spåret. Men jag tycker faktiskt att det är mysigt, efter På spåret ska jag läsa min goda bok.
Jag är tanty, jag vet. Men imorgon blir det party så det slår härliga till!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! typ.
Hehe, åter till spåret, puss

fredagsmyyyyyys

Hello lilla bloggie!
Äntligen är det helg, och jag fick inte ig på mitt matteprov så mest troligt blir det en bra helg också!
Nu sitter jag här hemma helt ensam och övergiven med en brandvarnare som inte vill sluta tjuta. Ikväll ska jag städa lyan och sedan kanske gå till mormor.
GOOOÒOODBYYYYYYE!

impulsivt

Nu sitter jag här med blekning i håret och jag har ingen aning om hur det kommer att bli. Mest troligt gult som en smörblomma men det är smällar man får ta när man beslutar sig för något utan att tänka efter två gånger.
Jag köpte en ny bok idag som jag knappt kan vänta till att få börja läsa. Intressepil --->.

Och Stina, jag måste berätta en cool sak för dig!
En annan sak är att Gurkan i glashuset har inte bara varit med i Sveriges värsta bilförare, utan även i Robinson.

hejdå

repetition är kunskapens moder, tjat tjat tjat

Jag är en fegis.
Min första tanke när jag vaknade i morse var: PROV!
Jag fick panik, började hyperventilera och dog typ. Så jag lade mig i sängen och bestämde mig för att inte gå till skolan. Så fegt!
Jag känner mig så uppgiven sedan matteprovet igår, och två sjukt dåliga prov på rad skulle ju inte kännas jättebra direkt.
Men det känns faktiskt inte bättre att vara hemma heller, mår lika dåligt över nk-provet ändå.
Jag säger det igen, JAG ÄR EN FEGIS!

Och förlåt mig mina underbara classm8s att jag inte kom till gympan idag och dansade, förlåt, förlåt, förlåt!

najs

Nu är klockan aaaaalldeles för mycket. Men jag har det så mysigt här. Malin, Viktor, Glenn och jag har skype-dejt. Viktor spelar och sjunger the funeral, han är så duktig!
Jag vill liksom inte gå och lägga mig, mest för att jag inte vill vakna upp imorgon. Så jag stannar kvar här ett tag, i Stinas säng och lyssnar på Viktor, det är så fint!

Och helgen kommer bli AWESOME!

poss


...

Och nu är jag lipig eftersom att jag inte pluggat. Såklart.

Bra Hanna.


Drömbarnbarn

När jag kom hem från skolan gick jag till mormor. Det var tänkt att jag egentligen bara skulle lämna boken jag köpt, men jag liksom fastnade där. Vi hade det så mysigt så.
Jag hjälpte henne att sträcka lakan och att skriva ut recept, sedan åt vi pannkisar.
Kom hem alldeles nyss, jag har alltså pluggat 0 matte. Ingen matte alls alltså. Men jag kom fram till att det är nog bäst att inte plugga idag. Eftersom att jag inte fattar ett jota av det vi har till på onsdag skulle jag ändå bara suttit och lipat över att varje tal blev fel. Det skulle liksom tära på mitt självförtroende. Därför bestämde jag mig för att inte plugga någon matte.

Eh, världens sämsta ursäkt, jag vet!
VARFÖR HAR JAG INTE PLUGGAT!?!?!?!?
Och hur hade jag tänkt att hinna få in allt i skallen på EN eftermiddag imorgon!?!?!?!
Jag blir så fruktansvärt sur och besviken på mig själv. Jag tror att mina tankar om mig själv just nu tär mer på själförtroendet än om jag skulle pluggat.

Lilla Hanna, vad ska det bli av dig egentligen?


Lite såhär känner jag nu



xxx

90210

Nu ligger jag i soffan och kollar på Beverly Hills. Livet känns en gnutta fint alltså.
Idag ska jag försöka plugga lite, jag har sådan ångest över alla ogjorda saker.

Jag fyller ju år snart också, jag har ingen aning om vad jag ska önska mig. BIG TIME PROBLEM!
Usch, jag vill inte fylla sjutton (17) det känns liksom bara jobbigt.


Jag ♥ Bevvy


singing in the rain


Är inte mina nya brillor dösnygga så säg!

Nu är jag hemkommen från Habo och Linnéa. Vi har som vanligt har vi mest ätit godis och degat. Vi hann med 2 säsonger av vänner och säsong 1 av solsidan. Vi åkte till Jönköping också och åt mcflurry.

Snart kommer mannen hit och avnjuter lite våfflor som jag snart ska tillaga.
Och jag börjar få sjuk ångest för skolan, jag har inte pluggat ett endaste mattetal, inte naturkunskap eller kemi heller. Uuuh. Men det ska ju bli superkul att träffa mina classm8s igen, så lite glad är jag att lovet är slut.

Och föresten, HUR BRA ÄR INTE DENNA?
Jag <3 glee

home is wherever I'm with you

Tänk vad najs allting vore om min säng såg ut precis såhär nu


Men så gjorde den inte det ;pppPPPPpppPPP
Blö, idag är en såndär dag jag bara vill ha Stina hemma, dela på en kladdis och titta på sex and the city. Det känns lite jobbigt att det är flera månader kvar tills vi ses igen.


rumba i engelska parken

På torsdag åker jag till Linnéa och Habo också, jag som trodde att mitt lov skulle bli slappt och rastlöst (heter det rastlösT?). Därför kommer jag inte blogga på hela veckan nästan, och jag hinner inte tidsinställa heller.
Men ha det så kult på restaurangen så länge!

Och föresten, kan inte sluta lyssna på Owe Thörnqvist – Rumba I Engelska Parken. Inte slutta nynna/tänka på den heller.
Åh mamamamamia där sprack min roch, åh mamamamamia du är för tjock lalalalala


Malmö vi sa, malmö det var

Ja, imorgon klockan 6.45 åker jag och mor till Malmö. Vi kommer hem klockan 22 ungefär på tisdag och klockan 05.00 på onsdag går bussen mot hovfjället (eller horfjällöt skulle jag egentligen vilja säga, har blivit så franzy av mig). Fullspäckat schema alltså.

Ikväll har varit awesome. Jag, Malin, Alida, Joel, Viktor och Glenn var hemma hos Malin och hade spelkväll. Vi började med biljard och jag som annars brukar suga vann över Alida. Sedan satte vi igång smörgåsgrillen och gjorde toast (med hamburgaredressing på ofc ♥). Efter den delikata toasten spelade vi singstar, först massor av tråkiga rockballader och poplåtar, sedan satte jag och Alida i High School Musical-skivan. De andra tröttnade efter första låten, så vi satt kvar ensamma tillslut och sjöng igenom varje hsm låt. I ♥ HSM.

Och ang. hovfjället. Efter lite tjat från Malin bestämde jag mig för att åka med. Lite spontant och impulsivt, men det blir nog bra. HAHA, föresten, gubben jag ringde och bokade in mig till heter Pertti. JA, PERTTI!
Vem heter Perrti? HAHA.

URSÄKTA GP??????????

Nog för att jag gillar Andreas Wijk, men HUR har GP mage att dissa BÅDE Alexander Skarsgård OCH Håkan i samma mening!?



Jaja, nu lyssar jag på Fred Åkerström – Jag ger dig min morgon och väntar på att mams och paps ska komma hem. Föresten, jag och mamma kanske åker till Malmö imorgon. Najs.

vem om inte du?

Jag dör.
Jag ryser i hela kroppa.
Omg.

söndagmorgon

Vaknade för ett tag sen, i Stinas säng.
Jag ligger i soffan och tittar på nyhetsmon nu och väntar på frukost. *mys*
Viktor Norén var med i nyhetsmorgon och jag kom att tänka på Sugarplum Fairy, och att jag inte lyssat på dem på jättelänge!
poss

lalalala, take me home

Hehe, så storslagen blev den inte, men jag orkade inte fixa så mycket.
Men liiite finare än den andra blev den iallafall. Tycker jag.

Jag har inte gjort så mycket idag, bara degat och skrivit klart svenskan.
hejdå


M79

Jag ska göra om min design hade jag tänkt. Den kommer att bli storslagen!
Typ.
He he he.

M79 är också en jääääääkligt bra låt.

home is wherever I'm with you

Ursäkta mig mitt dåliga bloggande. Jag satt och skrev svenskan hela kvällen igår, men jag hann ändå inte bli klar. Jag fick förbaskat ont i fingerlederna så jag gick till mamma och whineade lite. Snäll som hon är satte hon sig vid datorn och skrev vad jag sade, men när mamma skriver på datorn går det ju inte speciellt snabbt så vi hann inte klart till 23.59. Jag fick så ont att jag var tvungen att gå och lägga mig.

Jag börjar bli en aning orolig för mina fingerleder. Tänk om jag är reumatisk och blir en krokig gammal tant när jag är typ 20???????

Nytt till careboxarna!

Jag har så fruktansvärt ont i mina fingerleder. Känner mig som en gammal kärring, seriöst. I skrivande stund ligger jag i sängen och ojar mig. Hjälp vad ont jag har! Jag kan inte böja på mina fingrar, så det är något tafatt jag skriver detta inlägg.
Svenskan är inte klar än, men jag hinner göra klart den imorgon eftermiddag.
Ska slagga nu, till ljudet av Helge Skoogs ljuva stämma. Det är sådant där som sätter lite guldkant på vardagen förstår ni.

Natti

-3

Man kan ju tycka att jag borde lärt mig en läxa när det gäller att börja med grejer i tid, men tydligen förstår inte min lilla hjärna att det inte går att börja med en uppsats kvällen innan den ska in.

Jag bestämde mig för att inte gå ut och springa idag. Men det är okej med tanke på det fruktansvärda vädret. Det suger!
Dagarna går så himla segt nu. Det är jättelångsamt i skolan utan Felicia, Hanna och Robin. Var och fikade med Rebecka och Daniella efter skolan på Condeco. Deras muffins ♥ MIG!

Jaja, ska ta tag i mitt svenskaarbete. Adjöss


vi två sjutton år

Svenskan känns så himla jobbig och svår. Ännu värre känns det när jag fattar att den aldrig kommer hinna bli klar imorgon och därför måste skriva som en idiot nu ikväll.
Så varför skriver jag inte? VAAAAA?
Jo, för att jag tänker på så mycket annat som är roligare. På min Pontus som jag saknar så mycket att jag dör. På Stina som jag, tro det eller ej, saknar ännu mer.
Tittar på min kompass, åh så fin den är!

Börjar klura lite på min önskelista också.. Jag fyller ju år snart ffs!
Funderar på att önska mig en Iphone så att jag kan spela Unblock me 24/7.

Jag vill egentligen inte fylla sjutton (17). Känns som om sjutton (17) är en sugig ålder.

Nä, jag får väl återgå till den sugiga svenskan. Sugig sugig sugig sugig sugig.

En gång är ingen gång

Jag har vart ute och sprungit idag. Ja, ni läste rätt.
Bestämde mig igår, för att börja röra lite på mig.

Känner mig ganska duktig, trodde faktiskt inte att jag skulle klara av det.
Okej att jag var död när jag kom hem, men ändå.
Nu ska jag bara klara av det nästan omöjliga att göra det till en vana.

Ska börja på svenskan nu, egentligen orkar jag inte så vi får väl se.

latero

confession

Hej jag heter Hanna och jag är ringberoende!
*Hej Hanna*

Kan. Inte. Sluta. Köpa. Ringar.
Fick med mig två (2) ringar hem idag när jag egentligen skulle köpa en b-day present till Malin.
Fy skäms Hanna!



uuuuuuuuh

Jag spyr på fysiken!!!!!!!!!!!!!!!!!!


för kärlek som aldrig kan dö

Igår var så jävla bra. Brundar!










hihihihiihihihih


min kompass

Åh, mamma och Elin kom just hem med världens finaste present till mig.
Så himla glad blev jag och är fortfarande! Jag ♥ min kompass.
Tack Stina


Abba

Hej min lilla blogg!
Igår var SJUKT bra, åh vad mina tjejör är bra!

Idag har jag pluggat lite engelska och ingen fysik. Hoppas att alla lägger det i sina careboxar nu.
Annars har jag bara legat och degat. Nu lyssnar jag på ABBA och väntar på Elin och mamma.


En av alla bilder som togs igår, fler kommer senare
x

2007/2008

Haha. Jag kollade igenom mina gamla bilder, och se vilka guldkorn jag hittade:


Ser jag manlig ut? undrade stina. Visst.

Stina gör sig fin.

HAHAHAHAHA..vänta...HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Jag har verkligen sådan tur som har en sån snygg syster!
x

Äntligen på väg.

Längtan bor i mina steg (jag förlänger mina steg), jag har lämnat allt som tynger mig på vägen hem till dig.

Idag är en sån "Äntligen-på-väg-dag".
Det känns som om jag äntligen är på väg. Mot vad har jag ingen aning om, men det känns som att idag är början på något nytt. Början på resten av mitt liv typ.

Hehe, det kanske är mitt trötta morgon-jag som talar. Jag har varit vaken sedan klockan 7 (i två timmar alltså) och fixat lite inför kvällen, men vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig. Detta ständiga problem.

Jaja, nu är jag jääääkligt sugen på en macka med gurka på.
Äntligen på väg.


du min vän i livet

Vilken underbar kväll!
Jag mötte upp Malin i nordstan efter skolan och vi gick och kikade lite i affärerna. Sedan åkte jag med henne hem till Nossebro, vi fick en idé om att åka till kronan, men efter erfarenheter sedan förra gången kom vi fram till att det var nog bäst att stanna hemma.
Vi gick till Calzone och träffade Glenn och Viktor som jag inte träffat på evigheter. Där satt vi ett tag och vi åt en goo kebabtallrik som kittlade skönt i kistan. Sedan gick vi alla hem till Malin och spelade biljard och lyssnade på hits for kids. Drog även igång en singstar-turnering och jag var ju köngen själv. Vann såklart över ALLA! Spöade Malin speiellt mycket på High school musical låtarna. Moahaha.

På väg hem pratade jag med mamma och Stina i London. Är ju inte alls avundsjuk. Vill ju inte alls vara med dem och shoppa på oxford street. Låter ju dötrist!

Jajaja, nu ska jag nog ringa min man och sedan slagga. En storslagen morgondag väntar!

pöss

Jag brukade citera evert taube, jag brukade gå nära dig

Jag känner mig nästan lite rastlös av att inte plugga. Är det så här det känns att gå samhäll? *skoja*
Lyssnar på mitt livs kärlek Håkan och bara längtar till vår och sommar. Det finns nog ingen som längtar så mycket som jag.
Förut älskade jag när det vårades och det knastrade under fötterna av gruset som legat på isen på gatorna, den känslan!
Nu hatar jag gruset, redan på vintern blir jag bekymrad när de grusar istället för att salta. Gruset förstör mina longboard-moments. Måste åka slalom mellan gruslängorna, det förstör mina hjul.
Ni ANAR inte hur mycket jag längtar efter att stå på brädan.

På tal om Håkan. 4 juni. Finns inga ord.

Bilden är från första gången jag såg Håkan live. Vilken lycka.

in my mind

Halli hallå!
Här kommer en liten lista med torsdagstankar.

- Vädret! Idag var det soligt och varmt i Göteborg och jag blev SÅ taggad på att ha skinnjacka imorgon. När jag kom till Jonslund var det desvärre blåsigt och kallt, så skinjackan får nog hänga kvar i garderoben lite till.

- Spanskaprovet. Det var svårt (!)

- Vi har inte en endaste liten läxa eller prov tills imorgon. Det är så gött!

- VART KAN MAN KÖPA EN BIKINI SÅHÄR ÅRS?! Jag var på stan idag och letade överallt efter en bikini men hittade inte en enda. Men jag såg Elin Klings kollektion för HM, synd att allt bara finns kvar i storlek 44 typ. Jag gillade skinnkavajen (y)

- På tal om Elin Kling, hennes boyfriend är ju så jäkla snyyyyyyyggg!

- Nu är Elin och mamma i London. Och jag är här. Så orättvist det kan vara.

Nu ska jag njuta av att inte plugga. AAAAAH!


e.s.p.a.ñ.o.l

¡Hola el bloggo! He estudiando español toda la noche.
Ahora relajo y escucho El Capteno Rojo. ¡Me gusto mucho!
Esta noche el Padre he cocinas panqueques a mi, era bueno.
Voy a leer mi libre y dormir pronto.
BUENAS NOCHES!


Så bra gick det

Oj då. Den där lilla pausen blev visst ganska lång.

Trubbel framför oss

Snorry för den usla uppdateringen. Jag har haft fullt upp med pluggandet (och har egentligen fortfarande fullt upp, men detta är ju SÅ mycket roligare än matte).
Nu har jag tagit mig en liten paus från äckelbevisen och äter upp Elins kakor. Moahahah.
Men det kan hon ha, hon som åker till London utan mig på torsdag. JAG VILL OCKSÅ ÅKA MED!

Jag har skitmycket att göra. LISTA:
- Kunna matten
- Äta mat
- Ringa Pontus
- Plugga Spanska
- Svenskaläxan
- Se på "Jakten på lyckan"
- Läsa min svenskabok
- Lägga mig innan 22.00

Vi får väl se om jag lyckas hinna med allt, och jag har lite svårt att prioritera vad som ska göras först.


RSS 2.0