Är det vår nu eller?

Vilken underbar morgon! Vaknade imorse av bländande solstrålar och fågelkvitter, ville bara dö av välbehag. Sedan tog jag på mig vårskorna och gick till bussen, och där träffade jag Joel som åkte bräda, och jag dog lite av vårkänslor. Ska nog ta mig en tur på brädan sen när jag kommer hem. Men först ska jag ha körlektion, weho. Imorgon kommer spanjorerna också.
Häjdå!


Call me maybe

Hello! Idag är det måndag och det har varit en bra sådan. Skolan flöt på bara och sen jag kom hem har jag bara slappat. Och skrivit listor. Fan vad dessa listor berikar mitt liv. Älskar att skriva listor.
Idag skrev jag listor med mål för veckan och månaden, drömmar och en med lite viktiga grejer som jag måste tänka på. Skrev även en lista på några saker som är bra med mig.
Lyssnar på Call me maybe också. Min nya favvolåt.
Nu ska jag plögga kemi. Hejdå!

Brons

Hej bloggy. Idag var jag pysslarnas kvinna, symaskinen var mitt sällskap hela förmiddagen. Så underbart, att sy är bland det bästa jag vet. Jag sydde två par shorts, men de är inte klara än så ni får vänta med att se dem. Sedan var jag ute på en långpromenad och resten av dagen har jag bara legat på soffan och degat. Insåg nu att jag inte har pratat (irl) med en annan människa på hela dagen. Hehe.
Har bestämt mig för att försöka sluta titta på bigbrother också. Jag ville på riktigt ta livet av mig när jag såg Rodney och Kijas frågesport. Jag fattar inte hur man kan vara så otroligt korkad?!?!?
Vill bränna upp hela big brother huset, med deltagarna i det. Skäms över att bo i samma land som dem.

Hehe, nu ska jag gå och lägga mig. Har suttit och youtubat Ed Westwicks brittiska accent hela kvällen och nu är jag söndersmält till en pöl på golvet.
Godnatt.

Live my life

Hej bloggy. Idag har det varit en bra dag. Skolan var ROLIG!? Efter skolan åkte jag med Rebecka och Daniella till Hagens pizza och flötade, mumsigt och mysigt. Sedan åkte jag tillbaka till stan och träffade Malin. Vi gick runt och shoppade lite och sen kom Alida. Då gick vi till Jensens och käka och bara myzte. Haha och när jag hade varit på toaletten och gick tillbaka till vårt bord snubblade jag över ett trappsteg och föll pladask till golvet. Förstår ni vad roligt!?!? Haha. Sen gick vi ut på stan en sväng och sedan for vi hemåt. Vi hade det skitbra iallafall. Jag köpte ett par brillor också. De är skitsnygga och jag har försökt ta kort med dem på i ca 20 minuter, men det gick inte så ni får leva i ovishet om hur de ser ut.
Sedan tänkte jag bara skriva någon rad om hur bra mina systrar är, för jag kom att tänka på det förut. Det finns ingen människa på jorden som jag älskar så som jag älskar dem. De är så fina vänner som alltid finns där och ställer upp och stöttar. Att jag dessutom fick en resa till London i 18 års present gör ju att jag om möjligt tycker om dem ännu mer.

JAG LÄNGTAR SÅ MYCKET ATT JAG DÖR!

Nu ska jag lyssna på podcast (JAG HAR VÄNTAT HELA VECKAN!) och sen sova. Godnatt mannar.

Tur att livet inte är skit då

Det blev inget körkort för mig idag, blev alldeles för nervig och allt bara sket sig. Men teorin klarade jag iallafall.
Nu ska jag bara ta tag i allt skolplugg som jag missat, och det är en del. UÄH!

Pluggarn nr1

Hej på er. Idag har det varit en lugn och fin dag. Jag har pluggat jättemycket körteori och börjar bli lite bättre påt, jag fick alla rätt på det senaste testet. Gött.
Haha, tänk den tiden då man faktiskt brukade få alla rätt på proven i skolan. *Mönsterelev*
Förut var jag hos mormis och åt köttbullar, nam nam nam nam. Till efterrätt blev det glass och riktiga björboholmshallon, ännu mer nam nam.
Imorgon fyller jag arton. Adjö!


Hoes before brows

Heej!
Idag när vaknade jag bredvid världens finaste pöjk kände jag för att vara en snällis, så jag klev upp och gjorde frukost till honom serverat i sängen. Senare kom Mallan och hämtade mig och vi åkte till Alingsås och Natta. Vi har haft det skitmysigt och så bra som bara vi kan ha det. Åh vad dom är bra.
Vi snackade gamla högstadie-minnen och planerade lite för sommaren och emmaboda. Gosh vad kul det ska bli.
Ikväll har jag kollat på mello, och jag blev himla ledsen att Molly inte vann. Älskar Molly!
Nu ska jag lyssna på podcast!



Hahahaha alltså denna bilden?!
Hejdå!

Torsdagsbarn

Hej bloggy!
Här ligger jag och håller på att bli galen. Jag kan liksom inte sätta fingret på vad det är som tynger mig, men jag antar att det är någon form av prioriterings-panik. Får liksom ångest så fort jag pluggar något annat än körteori, och när jag pluggar körteori får jag ångest för att jag inte pluggar på alla läxor osv.
Dessutom har jag extrem sommar-längtan. Det bara spritter i mina ben så fort jag tänker på det. Jag vill åka bräda.

Idag åkte jag in till skolan för att ha en lektion, lite ovärt kanske. Efter skolan gick jag och Felicia till Condeco och plöggade kemi. Det var myzigt. Imorgon är det helg. Ska bli nice.
Adjöss.

Magiskt men tragiskt

Hej på er. Gick in här och fick se att det faktiskt är förvånandsvärt många som kikar in här varje dag trots mitt bristfälliga bloggande. Så jag tänkte börja om och försöka blogga så mycket som möjligt.
Idag är jag hemma från skoly, för snart ska jag ha körlektion. Är väldigt otaggad. Körlektion är så trökigt jö!
Annars har det inte hänt mycket i livet sedan sist. Flyter runt lite och grämer mig över allt jobbigt plugg bara.
Nu måste jag gå och göra mig redo. Hej!

RSS 2.0