Första advent

Hej bloggen! Dagens dag har varit mycket händelselös. Nu skypar jag med Mallan och kollar igenom massa bilder från sommaren. Så fint livet var alltså!

DEN KVÄLLEN♥

Adjöss och goodbye!

Ps. Jag kan inte bestämma mig om jag ska till skolan imorgon eller ej. Jag tror inte att jag kommer orka egentligen men jag kan liksom inte missa hur mycket som helst. Åh. Livet suger. Ds.

Ps 2. Haha, kom på nu att det är första advent idag. Vi har inte ens tänt något ljus, men orka. Ds.

25/11 2011

Hej på er. Ursäkta mitt dåliga bloggande men jag har varit extremt upptagen med att ligga i sängen och tat löngt vettö.
Idag hade mitt favoritprogram premiär. Det var skitbra och jag ba njöt av varje sekund! pratar så klart om På spåret om ni inte förstod det.
Här är en bild på mig och min kompis Ingvar.



DÖR!


HUR ÄR DET MÖJLIGT ATT VARA SÅ SNYGG!?
DÖR!

what's up!

Hej på er! undrar ni vart jag hållt hus? då ska jag berätta från början. I helgen började jag få väldigt ont i svanskotan/ryggslutet, tyckte att det gjorde lite ont att sitta osv. men eftersom jag är så hård tänkte jag inte så mycket på det. I måndags började det göra svinont och framåt kvällen hade det utvecklats någon form av böld/cysta i ryggslutet och det gjorde sjukt ont. Under natten till tisdag gjorde det så ont att jag inte kunde göra något annat än att ligga på mage och grina. Det var typ den värsta smärtan jag någonsin upplevt! Igår morse ringde mama till vårdcentralen, så jag fick åka dit och de kollade på bölden och skrev en remiss till sjukan i Lidköping så jag skulle få operera bort bölden. Vi åkte till Lisch och fick vänta på akuten i några timmar, sedan gick vi till operationen och jag opererades osv. Nu ligger jag här hemma i min säng och har lite ont och mår lite yrt.
Tycker att det är sjukt jobbigt att jag missar skolan bara, detta är ju typ den viktigaste veckan ever! Fast samtidigt hade jag tur att det hände just nu och inte i New York eller över jul.
Hejdå

Jag har ångest hela veckan

Hej på er!
Helgen har varit superdupertruperbra och gått hur fort som helst?
I fredags var ju jag på kalas med Ponte och hans ENORMA släkt, det var mycket trevligt och vi fick sjukt god mat. I lördags var jag med Ponty hela förmiddagen, sedan åkte han och repade och då åkte jag till Malin där Joel och Glenn också var. De hade gjort en juvlig rulltårta som vi åt, och sen gick vi och tittade på vår husvagn bland annat. När Pontus hade repat klart åkte vi hem till mig och hade myzkväll med familjen Johansson. Idag har jag umgåtts med Poccahontus hela dagen.
Ja, det var typ vad jag har gjort.


Väldigt kär/obegripligt ensam

Godkväll.
Är otroligt nere. Har kört fast totalt i svenskan och kommer ingenstans.
Livar opp stämningen lite med Filippa och Benjamin väntar barn. Haha, alltså det är ljuset i mitt liv. Har sett varje avsnitt säkert tio gånger och dör lika mycket varje gång. Så sjukt kul!
KOLLA HÄÄÄÄÄR!

Lyssnar även på denna låten (Linnea Henriksson – Väldigt kär/Obegripligt ensam) och tycker om den. Det var allt jag hade att säga idag.

Mors!


Jag sitter i skolan jag.
Åkte hit supertidigt och tänkte att jag skulle vara duktig och skriva svenska osv. Gör jag det? Nope.
Älskar min självdiciplin så mycket. Inte.

No nueva chaqueta

Nää, alltså nu börjar jag bli riktigt osäker på jackan...
Tror att jag lämnar tillbaka den imorgon faktiskt, den var nog lite too much för min smak.

Nueva chaqueta

Tjena!

Här sitter jag och poserar i min nya jacka...
Eftersom jag inte har någon lampa i mitt rum kunde jag inte ta någon bra bild på hela jackan, men så här ser den ut


Yes. Nu ska jag kolla på sex and the city. Latero!

Barcelonabilder!

Pass opp, nu kommer det bilder från Barca!























Klämda i dörr































Lördag eller Söndag?

Hej på er!
Idag har jag varit med Malin och vi har fixat och donat med vår husvagn. Det kommer bli så bra!
Det var ungefär allt jag hade att säga. Mvh suger på att blogga

Hej

Hej på er!
Förlåt mitt dåliga bloggande, men jag har faktiskt varit en mycket upptagen kvinna.
New York var iallafall hur bra som helst, men jag orkar inte skriva allt så jag snor Stinis inlägg.
Här kommer det:

Vet ej var jag ska börja med min New York-skildring. Vi har i stort sett gjort allt och sett allt. Ni som känner min mamma förstår vad jag menar, INGENTING får missas. Finns det en känd staty vi ej sett men som hon läst om i någon utav hennes tusen guideböcker ska vi givetvis dit och ta kort. Som tur var lugnade vi andra ner henne lite. Själva staden New York var helt underbar och precis sådär som man trodde att den skulle vara. Gula taxibilar, ashöga byggnader och galet mycket folk. Jag älskade varje inch av stan och har svårt att tro att någon skulle kunna besöka staden utan att fall in Love.

Lite kort om varje dag:

Fredag: Världens längsta flygning, dog nästan. Skittråkiga filmer visade dom på planet också. Väl framme i New York gick vi ut och åt trots att alla var såå jetlag/trötta.

Lördag: Vaknade upp pigga och glada, hoppade på en turistbuss vid Times Square som säkert hade varit jättretrevlig och intressant om det ej vart för iskyla och SNÖSTORM. Vi pinade oss igenom två timmar innan vi hoppade av vid rockafeller center och drack chailatte. Vi gick runt där inne ett tag pga ville ej gå ut i stormen. Tillslut trotsade vi ändå vädret och begav oss mot Abercrombie and Fitch. Himmelriket aka. Jag och Hanna besökte även Hm (behövde vantar och halsduk) det var utan tvekan VÄRLDENS BÄSTA. Hade egen dj osv. På kvällen skulle vi ut och äta men alla var så trötta och kalla att vi enbart gick två kvarter bort och drack cola (man måste vara 21 för att få dricka alkohol i USA).

Söndag: Tog ännu en busstur (den här gången bättre utrustade) uptown for vi, dålig guide som mest pratade fastighetspriser och inkomst. Anyway såg jag Chuck Bass hotell så den dagen var gjord. På eftermiddagen Besökte vi olika outlest i stan.

Måndag: Tog tuben Downtown till finnaskvarteren där vi såg Ground zero, Batterypark och Wall street. Tog en gratisfärja till Staten island pga bra utsikt till Frihetsgudinnan, shoppade på Century 21 och åt pizza på en glutenfri resaturang i Greenwich village (mysigaste stället) och hamnade mitt i den stora Halloweenparaden. Skitkul att se, tusentals deltagare och jätteroliga utklädnader. Gulligast var en unge på tunnelbanan utklädd till Elmo.

Tisdag: Vi åkte upp 63 våningar och 282meter i Rockafeller center (Top of the rock) och fick en otrolig utsikt, åt Ben& Jerry glass, prommenerade i central park och shoppade längst 5 ave. På kvällen åkte vi ut till Brooklyn, jag kände mig som Dan Humphry och gick med raska steg över bron tillbaka till Manhattan. Vi hamnade vid en pir som var asmysig och åt jättestark mexikask mat.

Onsdag: Besökte frihetsgudinnan och Ellis Island. Frihetsgudinnan är stängd så vi kunde bara stå nere och kolla på den, Ellis Island var mycket intressant men nästan för mycket grejer att läsa och kolla på så vi hann inte med allt. Vi åt hamburgare på Wendys och besökte Madison Square Garden, tanken var att vi skulle se på Hockey men biljetterna var slut så bara pappa och Fredrik fick biljett. Jag och Hanna gick och köpte jeans, 2par Levis för 700 kronor *stolt fyndare*. På kvällen gick vi till området Hells Kitchen och åt pasta.

Torsdag: Vi tog en ganska lugn dag som började vi FN kvarteret sedan besökte vi Chrysler Building och Grand Central station. Hanna hade fått nys om ett glutenfritt bageri på Lower East side så vi åkte dit. Köpte cupkakes sedan prommenerade vi igenom China town och Little Italy. Efter lunch styrde vi stegen mot NOHO och Broadway där vi gick på sko och klänningsjakt. Jag fick köpt mig en klänningn men inga Dox. Besökte en massa souverniraffärer där jag köpte världens bästa grej till Sandra.

Fredag: Prommenerade runt och såg Flatiron building, var på något trog och åt på Tacobell. Köpte hundra glittrande body lotions på Victorias secret. På kvällen gick vi till ett ställe och åt stek. Åkte fel i tunnelbanan hem pga NY har sämst system men allt löste sig.

Lördag: Checkade ut från hotellet vid 12 sedan hade vi en heldag på Manhattan att spendera. Började med att vi gick till Bryant park sedan till bibioteket där Carrie och Big nästan gifter sig. Vi gick i en massa affärer, köpte nästan an cape men blev avrådd av pappa. Ångrar nu. Nåväl vid femtiden drog vi oss mot hotellet där vi hämtade babaget och hoppade in i taxin som tog oss till flygplatsen. Den långa resan hem började senare på kvällen och gick som tur var snabbare än den förra. Sov ca 5 minuter och tv:n fungerade inte så det blev en ganska seg resa. Tur att jag hade min bok (radhusdisco) och ipod. Efter två mellanlandningar och endel väntan landade vi äntligen i Sveirge på söndag eftermiddag. Utmattade for vi hem där mormor väntade med köttbullar. Åt mängder, kollade på så mycket bättre (fortfarande kär i Tomas Ledin- förvånad att ingen sjöng en del av mitt hjärta på hans dag??) och däckade i sängen innan klockan slagit 10.

Det var min resa det. Helt underbar stad som var väl värd den sega resan dit. Allting var mycket myisgare än jag trodde, bilarna är inte så hetsiga man kan tro och de höga husen är så fina.

OBS: Den hemska stormen var förbi på en dag, lagom till Måndag hade vi 15+ och sol igen.

 

Yepp, det var det. Bye


RSS 2.0