Huk

Blöööh, avskyr att vara sjuk. Har iallfall varit hos doktorn och fått penicilin nu så förhoppningsvis tar sjukdomen slut snart. Mamma köpte världens godaste kakor till mig förut också, typ det godaste som någonsin rört mina läppar. Och snart kommer Elin och fredrik hit och äter tacos, så jag ska inte klaga. Så taggad på guacamole alltså, det är ju det godaste med taco. Nam nam nam.


Sjuklingen nummer ett

Hej bloggen. Nu ligger jag här i min säng och är fortfarande sjuk. Sjukare till och med. Har som följd av värsta förkylningen ever dragit på mig bihåleinflammation OCH öroninflammation. Inte så rockigt.
Haha får sådana flashbacks nu från min barndom nu när jag ligger här med en vitlöksklyfta i örat, som jag alltid gjorde när jag hade öroninflammation när jag var liten (öronbarn som man är). Igår pressade jag en vitlök i kokande vatten och andades in ångorna för att bli av med bihåleinflammationen. Det funkade inte. Och nu ligger jag här med en vitlök i örat. Ni kan kalla mig vitlökskvinnan. Nu blev det bara massa babbel. Hejdå


Sjuk vettö

Hej bloggy. Jag är sjuk och allt är bara rätt kasst.
Sedan sist har jag sagt hejdå till världens bästa bästis som nu befinner sig på andra sidan jorden, och jag saknar henne enormt mycket redan! Hur ska jag klara 2,5 månader till?
På måndag börjar skolan och jag kunde inte vara mindre taggad, det är sjukt vad skoltrött jag är, och nu har jag ju ingen bra ursäkt till att inte plugga när jag tagit det där jävla körkortet. Nu ska jag kolla på prison break och äta snask.
Adjö


ÄNTLIGEN!

Idag har jag tagit körkort, så gött ba!
🚗🚙🚗


MÅNDAG ELLER?

Hej vänner! Förlåt mig mitt dåliga bloggande, men jag har haft fullt upp med spanjorer och annat. Min dator har gått sönder med, så jag kan bara blogga från mobilen och det suger ju lite. Jaja, bortsett från skolan som sög har dagen varit bra, efter skolan mötte jag upp Stina, Cissi och Erika. Vi gick till Hard rock och åt och sen gick vi på stan ett tag, väldigt trevligt. Nu ska jag försöka kurera min onda hals och sedan ska jag sova. Vi hörs!


RSS 2.0