YEY

Hey på er. Här sitter jag och väntar på mina tjejer, som jag längtat efter dem!
Shepp och hoj!

Qbert

Är som vanligt helt mörbultad sedan jobbet. Mina fötter alltså?! jobbarskorna är gjorda av sten, förstå att jag har ont?
Jag bara jobbar hela tiden och kommer hem och är dödstrött, därför har jag inget kul att blogga om.
Jag längtar till fredag, sådetså.


Självkontrollen?

Efter helgen i Habo med Linnéa bestämde jag mig för att inte äta godis på hela veckan, med tanke på vår extrema godis/chips/glass-konsumtion. Det gick jättebra, tills jag kom till badet och köpte en glass och lite godis. Vart tog min självkontroll vägen? Jag brukade faktiskt ha en extraordinär sådan för ett tag sedan, men nu - HELT BORTA.
Är fruktansvärt arg på mig själv just nu. Fy skäms.


Nanananana

Hej på er!
Min helg var superlicious i Habo med Linnea. Vi åt chips, och då snackar vi kopiösa mängder, shoppade, såg på HP som var helt vansinnigt bra, jag satt med tårar i ögonen ungefär hela filmen, såg på vänner och bara mådde gött. En väldigt bra helg med andra ord.
Idag har jag jobbat, men inte på badet, utan på Dahrentråd. Jag är helt slut och jag fattar inte hur jag ska klara en hel vecka. Min rygg alltså. Och mina fötter. Och mina ben. Och mina armar. De gör ont!

Längtar SÅ mycket till helgen alltså. På lördag kommer jag eventuellt träffa två av de mest awesomiga brudar jag vet! AH!
Gooooodbye


Vad är upp?

Hej vänner!

Här sitter jag och Stini och försöker se lika ut.
Ikväll åker jag till Habo och Linnea, ses på söndag!

Tjugioförsta (21) july

Idag vankas det jobb. Är lite rädd för att gå till badet idag med tanke på allt som hände igår. Tänk om det inte finns något vatten kvar i bassängerna? eller om det har svämmat över?
Jo, vi råkade vrida lite för mycket på fel kranar igår, och dessa kranar är tydligen jättekänsliga och får inte röras osv. Men hur skulle vi kunna veta det?
Vi får väl se om det finns något bad kvar när vi kommer dit.

Imorgon ska jag till Habo och Linnéa. Det blir nice.

Hur coolt?

Theo sade till mig igår att vattenmeloner flyter i vatten. Inte en chans tänkte jag, och var bara tvungen att testa. Den flöt!

Dagens dag:

Vaknade på morgonen av en nysattack. Nyser alltid något hejdlöst på morgonen. Sedan gjorde jag mig redo och åkte till badet för lite jobb. Senare kom mammis och hämtade mig och vi åkte till Björboholm. Vad jag älskar Björboholm. Älskar allt som har med det att göra. Jag plockade mängder med hallon, vi åt glass på altanen, vi gick ner till sjön och badade och åkte båt och bara tog det lungt.
Sedan åkte jag till Nossebro och umgicks med mina tjejer en stund och nu ligger jag här och har just kollat på ett sjukt avsnitt av paradise.
Det var det. Latero!

Vinnarn'


Hej på er! Här sitter vinnarn' och njuter av sin senaste vinst.
Japp, jag slog både mammi och pappi med hästlängder i kortspelet plump.
Det är fint det.


Skitbra

Gårdagen var skitbra. Hassle var skitbra. Maggio var skitbra. Mina vänner var skitbra.
BILDERNA BLEV SKITBRA:

Jag och Mallan var skitbra

HASSLE ♥ *smälter*

Malin och Alida, så fina!

*Väntar på Maggio*

SÅ BRA!

WEEEE

Taggad? och taggad Joni i bakgrunden?


Nu hinner jag inte lägga upp fler bilder, för nu ska jag till min man.
CYA!


Bilder

Hittade min kamerasladd, här är två bilder från seglatsen:

Båta

Moi

Todayz outfit

Var på badet och knäppte några schyssta outfitbilder förut. Se resultat:

Med jacka:


Flyyyyyyyyyyyger

FINA VA!?

Taggad

Jag drömde en märklig dröm inatt. Jag var ute och gick på nossebros gator med världens största gris i ett koppel. Jag skulle in till crossroad och köpa kaffe, men grisen var för stor för att komma in i dörren, så jag fick skrika genom fönstret vad jag ville ha.
Undrar just vad den drömmen betydde?

Är så jäkla taggad för imorgon. Då ska jag till Trollhättan och se BÅDE Hassle och Veronica Maggio! Hur bra kan det bli egentligen? och på Söndag blir det Oskar Linnros. NICE!

YEYEYEYEYEYE!


Skepp och hoj!

Nu är jag äntligen hemma efter en skitnice segling. Har haft det hur bra som helst.
Tänkte visa er några bilder, men så har jag tappat bort min kamerasladd?!
Idag ska jag börja beta av min saknar-lista. Ska börja med att träffa min bästis, sedan min man. Sedan är mina favorittjejer högst upp på listan. Fy vad jag saknar dem!

Och en annan nice sak: Nästa vecka börjar Mallan jobba med mig på badet! WEHO!

until the very end

Det skär i mitt hjärta att jag missar Harry Potter premiären på onsdag. Jag hade till och med bokat biljetter till en visning 00.01 den 13 juli, och sedan upptäckte jag att jag inte är hemma då.
Vill dö.

Du får leva med det resten av ditt liv

Är en aning stressad. Imorgon åker jag ut till Stockholms skärgård och seglar, och det är så himla mycket jag ska hinna med innan jag åker!?
Först ska jag jobba idag, sedan måste jag hem till mormor och äta köttbullar, sedan måste jag åka till alingsås för att köpa ett regnställ och shorts, sedan måste jag börja packa, sedan måste jag lägga in alla mina bilder på datorn, sedan måste jag raka av pälsen på benen, sedan måste jag umgås med Mallan, sedan måste jag umgås med Ponte.
Kommer jag någonsin att hinna?! Har ju inte ens bokat någon tågbiljett till Stockholm imorgon?!
AAAAAAAAAAAAAAH!

DEN SJUNDE JULY

Idag är min första lediga dag på tusen år. Det är skitgött att vara ledig från jobbet.
Nu är simskolan slut, och jag är skitstolt över alla mina fina barn. Speciellt Theo som doppade huvudet igår!
Den stora frågan är ju vad man ska hitta på en ledig dag som idag idag idag idag. Mest troligt åker jag ner till badet och simmar några hundra meter. Simmning har blivit min nya grej alltså.
Föresten, jag har ju inte berättat för er att jag fått jobb! Ja, vecka trettio (30) ska jag jobba och slita med att städa maskiner på Dahréntråd. Kult.

Igår efter simskoleavslutningen åkte jag, Jonas och Joel till Malin. Där var Viktor och Glenn också. Det var mycket trevligt och mysigt. Vi satt på Malins altan och bara pratade om livet. Det var fint. 
Nu ska jag käka frulle. Hejdå


Strawberry day

Skoja bara!
SÅHÄR TAGGADE ÄR VI!

Taggade till tusen

Såhär taggade är vi på Jordgubbens!

RSS 2.0