31 december

Gott nytt år önskar Hanna och Alida!


En bild

Här är en bild som jag tog i söndags kväll när jag kommit hem från en skitmysig förfest hos Emma och Erika. Det var en bra kväll och jag var så trött att jag somnade med sminket på. Crazy_girl_94.
Godnatt!


Har sett allt från båda sidor nu

Snart är detta året slut, ska bli så skönt att slippa det här skitåret. Jag vill ha en nystart 2012 och jag ska verkligen kämpa för att må bättre. Och det måste bli bättre, det kan bara bli bättre.
Tänkte göra en summering av 2011 - skitåret. Här kommer en lista, pass opp!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Jättemånga saker jag inte gjort förut, men inga direkt nämnvärda

 

Har du några nyårslöften?

Ja, jag ska våga mer. Våga vara mig själv.

 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nej.

 

Vilka länder besökte du?

England, Spanien och USA

 

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?

4 juni. Den bästa dagen i mitt liv.

 

Vad var din största framgång 2011?

Har väl inte direkt gjort några stora framgångar men jag har lärt känna mig själv mycket bättre och blivit bättre på att prioritera.

 

Största misstaget?

Har väl inget specifikt, men jag har lagt ner för mycket tid och energi på vissa människor/saker

 

Bästa köpet?

Alla mina älskade skor, kan inte bestämma mig för bara ett par.

 

Vad spenderade du mest pengar på?

Kläder.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Det fanns mycket som gjorde mig riktigt glad, min fina pojkvän, mina vänner, min familj och min filt.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?

Jag kommer, Give me everything, Båda sidor nu (är såååå glad att Håkan sjöng den på slottskogsvallen, då jag verkligen fick upp ögonen för den).

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

SÅ MYCKET LEDSNARE. Detta har varit det sämsta året i världshistorien.

 

Vad önskar du att du gjort mer?

Pluggat. HAHA. Nej.


Favoritprogram på TV?

Halv 8 hos mig.


Det bästa med 2011?

Håkan i slottsskogsvallen, London med de bästa systrarna, Simskolan, Barcelona och New York.


Det sämsta med 2011?

Allt annat. Haha.


Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

Öppnade presenter med Stina i skypen, sedan var jag med Pontelicious.

 

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?

Har verkligen tappat min egen stil och fått någon halvtråkig stil som inte alls är jag. Ett av mina nyårslöften är att våga leva ut mer, och våga klä mig i kläder som jag tycker är snygga.

 

Den bästa nya personen du träffade?

Jag träffade faktiskt väldigt få nya människor, men de bästa nya jag träffade är nog alla som var med i Barcelona.


kärleken väntar

Hej bloggy, har fått lite klagomål om dåligt bloggande så jag får väl ta tag i dethär. Min jul var jättebra och mysig, och jag fick jättefina julklappar osv.
Idag har det inte hänt mycket alltså, har hängt med Emma och Stina hela dagen, vi åt pizza och kollade på Victorias secret fashion show. *drömmer om att bli ängel* Not.

Nu ska jag kolla på ph. Hejdå!

Det här är min tid

Åh, hade världens bästa dröm! Var på Håkankonsert, och allt var bara så bra! Efter konserten började Håkan och jag prata och han bara var så himla snäll mot mig. Men sen berättade han att han skulle sluta föralltid på Lördag. Då började jag storgråta och vaknade med en tår i ögat.
Åh, bortsett från att han skulle sluta för gott var det typ världens bästa dröm, nu har jag världens göttigaste känsla liksom.
Fy bubblan vad jag längtar efter Håkan nu.


Bra dag!

Åh vilken bra dag detta blev!
Skolan var okej, och min engelskaredovisning gick bra.
Efter skolan åkte jag till Nossebro till Malin, där Alida också var. Vi hade det så mysigt hela eftermiddagen, och vi åt värmda chokladbollar på cross, så mömsigt.
När jag kom hem vankades det tacos. Alltså det är ju helt sinnessjukt vad gott det är med tacos? Finns det något godare?
Hehe, nu ska jag kolla på Expedition Julklapp och sen Paradise Hotel. Sen ska jag baka en liten kaka till imorgon.

Är himla glad idag, och jag är så himla glad för det. Idag är första dagen på jag vet inte hur länge som jag faktiskt känner mig glad. Tror att senast jag var glad var när vi var i New York, och det var ju ett tag sedan, så det var på tiden att gladheten kom fram idag.

Här är några glada bilder:




Åh, sommar!

Adjöss!


Rysningens kvinna

Haha, alltså jag har gått och blivit en rysningens kvinna. Jag ryser på riktigt hela tiden, för minsta lilla.
Till exempel när jag hör en bra låt, när någon snällis skänker massa pengar till musikhjälpen, eller när jag ser en snygg tröja. Haha, det är helt sick in the head. Min senaste rys-attack var när jag såg dessa bilder på Angelica Blicks blogg:

Och det var inte vilken rys-attack som helst, den var extrem.

Jaja, idag ska jag plugga. Ska bli såå gött. INTE.

En kärlekshistoria

Alltså detta klippet ger mig rysningar. Det är nog det finaste jag någonsin sett, och det grämer mig att jag fortfarande inte sett filmen En kärlekshistoria.
Minns att jag såg klippet på Michaela fornis blogg för en väldans massa år sedan, långt innan man visste vem hon var.

Det är så fint att jag dör.

Hejdå.

Coolast i kommun'

Idag har jag och Stina påbörjat bygget av det omtalade pepparkakshuset. I år blir det ett slott, och om jag får säga det själv är det nog det bästa vi någonsin gjort. Inte för att det står upp ännu, men tro mig när jag säker att det kommer bli enastående.
Vi har också varit hos mormis och bakat pepparkakor, men de flöt ut och blev mer som flarn. Pepparkaksflarn. Mormor var så väldigt ledsen över de misslyckade pepparkakorna, men huvudsaken är ju smaken, och åh så goda de var.
Vi kom alldeles nyss hem, och då fick jag se en hemsk sak. Min favoritblogg (blogbywillis) lägger ner. Så sorgligt. Så många asg:s den bloggen givit mig. Livet suger.

Haha, gillar att ALLA mina blogginlägg slutar med att jag kommer fram till att livet suger.
Bye.

Carma is a puta madre

Godkväll!
Idag hade vi terminsprov i matte c. Det gick skitdåligt.
Jag hade verkligen pluggat asmycket inför detta provet, och jag kände mig verkligen lugn och nöjd med att jag faktiskt kunde allt. Och så går provet svindåligt. Jag blev så fruktansvärt arg och ledsen att jag låste in mig på toaletten och grät en skvätt när jag lämnat provsalen.
Efter provet gick jag på stan en liten sväng och shoppade, och det fick mig knappast att må bättre.
Nåväl. När jag kom hem var jag så trött på livet att jag lade mig och sov en stund, och när jag vaknat upp gick jag till mormor för att låna en engelska-bok som jag ska ha redovisning om. Så nu ligger jag och förbereder mig (googlar) för redovisningen imorgon, och nu upptäckte jag ett litet problem som är ganska stort. Bokjäveln är skriven 1952. FML.

Godmorgon!

Mors!
Här sitter jag uppe klockan 9, vadan detta?!?!?
Jo, idag klev jag upp klockan 08.00 med raska steg för att plugga matte, och nu när jag pluggat en timme känner jag mig faktiskt liiiite mer säker på't än vad jag gjorde innan. Så gött.
Idag ska jag in till Götheborg för att träffa mina kompizar och titta på cheerleading, WEHO!
Nu ska jag äta frulle och sen smörja in mig i den magiska krämen. Mmmmmm.

TIONDE DECEMBER

Idag var det tänkt att jag skulle plugga matte hela dagen, men riktigt så blev det inte...Pappa frågade nämligen imorde om jag ville följa med honom till Trollhättan, för han skulle köpa en grej till Elin, och som den snälla dotter jag är följde jag med honom och tänkte att det inte kunde ta mer än en och en halv timme. Kan ni gissa hur länge vi var i Trollhättan? I FEM TIMMAR!
Ja, så där var min pluggtid som bortblåst. Men jag är nöjd iallafall för jag fick köpt väldigt fina grejer. Dessvärre inga julklappar. He he he.
Föresten, mamma gav mig en helt MAGISK kräm häromdagen till mina armbågar och hälar och de är nästan helt babylena nu, yeeeehaaaaa!
Nu ska jag kolla på Nobelbanketten, det ska bli så kul!!!1 Nobeldagen är ju en av årets roligaste dagar, åh vad jag älskar att sitta och titta på alla de fina klänningarna.
Bye bye kebaben!

Ps. Hur nice är det inte att snön är borta?! Ds.

Thursday - the third day

Är på kasst humör och allt bara är jobbigt. Hatar vädret och snön och halkan. Vill bara grina. Så det är vad jag ska göra nu. Hejdå!
Mvh
SÅ SJUKT TRÖTT PÅ LIVET

Tuesday - two day

Efter en del tjat från mina ca tre bloggläsare ska jag nu försöka ta tag i bloggen igen. Så here we go!1!1!
Idag hade vi fysikprov som gick åt skogen. Jag avskyr fysik och kan just nu inte komma på NÅGOT värre än fysik. Jag tror att jag bestämt mig för att inte läsa fysik b. Det är för töntigt för mig som är så cool.
Efter fysikprovet åkte vi till Max för att fira att vi hade haft fysikprov. Vi bara mölade hambörgare och det var såå göttigt! Efter några timmar på Max for vi hem och väl hemma började jag rensa min garderob. Denna veckan råder en mycket olycklig stämning i familjen Johansson, Halv åtta hos mig har ersatts av handbolls-vm. Haha. I vår familj finns det inget klockslag som heter 19.30 eller halv åtta. Det heter halv åtta hos mig. Varje kväll ropar Stina: "FAMILJEN, NU ÄR KLOCKAN HALV ÅTTA HOS MIG!" och så rusar alla till tv-soffan och så göttar vi oss.

Så. Nu är det bloggat så det räcker och blir över. Man kan ju inte få för mycket på samma gång.
Hejdå.

RSS 2.0