Dagens händelser:

- Matteprovet. Alltså seriöst. Jag hade pluggat och kunde vartenda tal på ALLA sidor vi hade till provet, och så är provet så sjukt svårt att jag bara vill dö. Det är skit i röva alltså.

- Köpte yoghurt efter skolan. SÅ gott. Har fått dille på yoghurt, vill äta't till frukost, lunch och middag varje dag i veckan. Mmmmmmmm.

- Teorikurs. Den var otroligt seg idag, det var en ny lärara och hon var skitjobbig.

- Hittade en burk med en gammal smörgås i sen innan jullovet under sängen. Den var mysig.


Myzig dag

Hej bloggy. Var inte i skolan idag, det var sjukt göttigt att slippa. Riskettan var väl rätt så tråkig, men det gick. När jag kom hem lade jag mig på soffan och kollade vänner, sedan tog jag tag i mitt liv och började plugga. Och som jag pluggade! Plöjde mig igenom 6 kapitel utan paus och kände mig otroligt nöjd. Tills jag upptäckte att jag pluggat på helt fel kapitel. Då blev jag så sjukt arg och frustrerad så jag slutade och sket i att plugga på de kapitlen vi egentligen har till provet imorgon.
Så istället kom Emma och Erika och hämtade upp mig och vi åkte till Elin. Vi gjorde skitgoa toasts, åt chirre och dip och bara hade det skitmysigt.
Så sammanfattningsvis kan man säga att det var en himla bra dag.

Och på tal om det där med att prioritera. Nu när jag för en gångs skull prioriterade rätt och pluggade istället för att kolla på vänner sket det ju sig ändå. Av detta drar jag slutsatsen: Hur man än gör skiter sig allt ändå.

Yep. Nu ska jag sova, för imorgon ska jag upp klockan fem. SÅ TAGGAD!

Men man ser skiten med

Hej på er!
Idag har jag varit upprörd mest hela dagen, jag är så sjukt förbannad. SJUKT FÖRBANNAD!
Annars har jag inte gjort många knop. Har pluggat ungefär ingenting och det är jag sjukt stolt över. Bra jobbat Hanna!
Imorgon ska jag på riskutbildning på körskolan. Det lär ju bli precis skittråkigt, men det ska ändå bli asgött att slippa skolan. Jag orkar inte med den.

Sen så tänkte jag på det här med att prioritera. Jag är sämst på att prioritera. Eller bäst. Det är skitsvårt att bestämma sig. Jag prioriterar alltid det jag känner för mest just där och då, vilket oftast resulterar i att det kör ihop sig til lslutet. Är det rätt eller fel? Jag tycker ju förstås att jag gör rätt, jag måste ju någon gång göra det jag känner för och få leva lite. Men när jag vet att det ändå kommer köra ihop sig mot slutet, varför gör jag det då?
Jaja. Nog tjatat. Godnatt!

Godkväll

Hej på er! Jag kom precis hem från en skitbra kväll med Mallan och Alida. Vi har käkat pirre och plsnerat något storslaget. Åh vad jag tycker om dem!!


Thursday - the third day

Hej på er. Idag har jag varit och tränat zumba, det ni!
Jag har inte pluggat någon kemi alls sedan jag kom hem, känner att provet kommer gå skitbra inorgon! Inte.
Idag fick jag hem ett brev med teoriprov- och uppkörningstid. IIIHH SÅ NERVÖST!


Wednesday - when, hu, what day?

Åh, jag har panik inför kemiprovet. Jag fattar verkligen ingenting och jag har fel på precis ALLA uppgifter. Orkar inte.
Nu ligger jag här och lyssnar på Hassle. Är kär i honom. Mhhm. Speciellt i denna låt:

Åh jag dör.

Saker jag saknar/vill göra nu:


ÅKA BRÄDA!!!

Gå på Håkan-konsert. Dör snart.

Hänga med dessa brudar.

Låt mig ta dig ut till Rissne baby

Godmorgon! Jag blev väckt av Stina klockan sju imorse och nu kan jag inte somna om. Nice.
Gårdagen var en bra dag, den började med att jag vaknade upp ur världens bästa dröm. Drömde att jag var ihop med Chuck Bass! Åh, jag ville aldrig vakna. Sedan for jag till skolan iallafall och efter skolan åkte vi till Max och mölade, så göttigt!
Sedan tog jag tåget till Alingsås där Mamma, Stina och Elin var och vi gick på stan lite och sen var vi och fikade på ett skitmysigt café. Sedan åkte vi direkt hem till mormis.

Idag är det tänkt att jag och Mallan ska träna, hehe. Vi får väl se hur det går, med tanke på hur det slutade förra gången vi skulle träna då vi gick till affären och köpte godis istället. Haha!

Nåväl. Nu börjar jag känna mig lite trötter igen, så jag ska återgå till sleepmode.
Latero

Hej alla fanz

Hej bloggy. Jag har varit vaken sen klockan 9, men har fortfarande inte gått ur sängen. Imorgon börjar skolan och jag har sån ångest så det finns inte. Vill bara somna och aldrig vakna igen. Jaja, dagen igår var tip top. Började med fika i stan med finfina tjejer, sen blev det lite second hand shopping och sedan bar det av hemåt. På kvällen åkte vi hem till Elin och lagade taco och åt chirre och hade det skitmysigt.

Jag orkar inte att min plånka är borta heller. Speciellt för att mitt leg låg där i, och snart när jag fyller arton och ska gå ut tänker jag då rakt inte visa mitt svinfula pass. Seriöst, det är så fult att till och med passkontrolanten på flygplatsen skrattade. ÅH, SÅ MYCKET ÅNGEST!


Bara dårar rusar in

Hello! Jag har haft en superdag med mina fina tjejer. Det var så kul att träffa dem, och så synd att inte Hanna kunde vara med! Filmen var iallafall jättebra, men jag gillar den svenska bättre faktiskt.

Åh jag är så sjukt irriterad på att min plånbok är borta, jag hade ju hela mitt liv i den och den var ju sååååå fin också! SKIT I RÖVA ÄR VAD DET ÄR!


Hej 2012!

Mitt nyårsfirande var galet, haha så random och konstigt, men ändå kul. Vi började hos Alida där vi gjorde tre-rätters gomiddag, och hade det väldigt festligt. Sedan åkte vi till Vara till en fest (tack tic) med sjukt mycket folk och allt var bara väldigt random, haha. När klockan närmade sig tolv gick vi fram till torget och jag och Alida var forever alone på tolvslaget, stod helt själva och mobbade, haha. Sen gick vi tillbaka till festen, men efter en kort stund när Mallan och Alida åkt hem gick jag med Oscar till torsvallen där vi dansade och skakade rumpa tills skjutsen gick hem, väl hemma så gick jag, Oscar och Jacob in till Oscar och tog fram en bytta glass och tre skedar och satt och tjötade tills klockan blev över fem och jag var så trött att ögonlocken föll ner. Då följde killarna mig de 100 metrarna jag har hem och jag stupade i sängen. Det var mitt nyår det, och nu kan världens bästa 2012 börja! bye

RSS 2.0