New York

Imorgon åker jag till New York. HUR NICE!?
Adjöss!

Hemma!

Åh, Barcelona var bara hur sjukt nice som helst. Längtar redan tillbaka till allt!
Detta var lätt en av de roligaste resor jag gjort, och det var såååå värt. Lovar att denna resan gett mig mer än matte c någonsin kommer att ge mig. Det kändes faktiskt jobbigt att lämna alla idag, och att lämna ett soligt 25-gradigt Barcelona kändes ju inte heller så bra. Nu är jag sjukt trött och nu ska jag sova. Jag ska orka gå upp om fyra timmar för att pallra mig till skolan. Gött.

Tuesday - two day

Hej bloggen!
Idag efter skolan träffade jag mammi, vi gick och köpte en present till lill-spanjoren min och sedan gick vi och åt på deli and coffee. Det var skitgott, förutom att jag fick sjuuuukt mycket fetaost i min sallad. Sjukt mycket verkligen, det var så mycket att det blev äckligt och jag fick kväljningar. Tror inte att jag tycker om fetaost längre. Efter salladen gick vi till forex och växlade pengar och sedan bar det av hemåt. Väl hemma hade min bästa syster Stina köpt glass, glass med chokladkross. Jag bara mölade. Så. Gott.
Sedan har jag mest bara gått omkring och funderat på vad jag ska packa med mig till Barca. Obs: bara funderat, har inte ens börjat packa än. Men det är ju en dag imorgon också. Nu ska jag läsa min Harry Potter bok ( som jag för övrigt tappade bort i somras (jag vet, omöjligt att tappa bort en fem-kilos hp-bok, tänker ni) och hittade igår!) och sedan sova.
Godnatt!


Nathalie

Är så himla ledsen. Min bästis Nathalie ska flytta. Hu, så ledsamt.
Det känns helt skevt att vi (jag, Malin och Natta) kanske aldrig mer kommer att ses på pizzan som vanligt, kanske aldrig mer äta mackor i Malins kök eller äta chokladbollar på cross. Är kanske lite väl svårmodig nu, Alingsås är ju inte SÅ långt bort, men ändå. Kommer sakna min älskade Natta så himla mycket.

Stora planer

Idag har jag varit med Mallan, det var nice. Vi smed sjukt stora planer för sommaren, och det kommer bli så bra!
Sedan har jag mest legat och whinat över livet. Det suger. Har även pluggat lite fysik. Det suger.
Hejdå

Stora planer

Idag har jag varit med Mallan, det var nice. Vi smed sjukt stora planer för sommaren, och det kommer bli så bra!
Sedan har jag mest legat och whinat över livet. Det suger. Har även pluggat lite fysik. Det suger.
Hejdå

Pärlor

Godkväll!
Idag har jag och mina systrar varit i Göteborg och shoppat, sen när vi kom hem färgade jag Elins hår. Det blev brunt. Sedan har jag bara legat i min säng och lyssnat på podcasts och ätit godis.
Ikväll ska jag plugga fysik. TAGGA!
Adjöss

Ser hur det glittrar

Hej. Jag hade nästan glömt av er.
Livet går segt, men ändå hur fort som helst. Det känns som om jag håller på att gå in i väggen. Varenda grej jag gör (som inte har med plugg att göra) blir liksom ett stressmoment, fastän det är något kul och avkopplande jag gör. Varje sekund jag inte pluggar stressar jag över att jag just inte pluggar.
Har sjukt mycket att plugga nu, och på onsdag åker vi till Barcelona. Just nu känns det bara stressigt, det där med barcelonaresan. Vill inte riktigt.
Fast min värdfamilj verkar hur snäll som helst. De hade till och med gjort en lista på glutenfri-vänliga restauranger i Barcelona, hur gulligt? Och jag längtar faktiskt lite efter värme.
Imorgon blir det helg. Ska bli sååå skönt. Fast jag måste råplugga hela helgen, men ändå. HELG!

Nu ska jag försöka plugga kemi UTAN att bryta ihop. Kan ungefär ingenting.
Goodbye!

NIONDE OKTOBER

Hej!
Igår var det släktis på Liseberg för hela slanten och det var kuligt som bara den.
Idag har jag kört bil och mailat med min spanjor. Har inte rört biologiböckerna än. VILL INTE PLUGGA!

Åker buss 80 hela dagen

Åh, har haft en hur fin kväll som helst. Har de bästa kompizarna i världen!

LOVE!

Idag sprang vi tre kilometer på idrotten. Jag dog. Kommer inte kunna röra mig imorgon.
Adjöss och goodbye.

Bara motgångar

Har gått och blivit väldigt självdestruktiv sedan vi hördes sist. Just nu känner jag bara att allting suger. Jag har svårt att hitta anledningar till att kliva upp ur sängen på mornarna, JAG som annars hoppar sjungandes upp ur sängen klockan fem varje morgon.
Med detta vill jag säga att jag ska försöka börja se livet från den ljusa sidan igen. Imorgon ska jag vakna med ett leende på läpparna och när jag tittar mig i spegeln ska jag inte se en ful tjockis, jag ska se den mest fantastiska människan i världen - mig själv!

Nu till något annat. Jag har världens ondaste finne på lill-hakan. På insidan av hakan/läppen har jag världens ondaste blåsa.
Det leder till extrem hak-värk.
Annars har jag inte gjort alls mycket idag, bara suttit och skrivit och skrivit på svenskan, och det bästa av allt: Den blev klar! Typ första gången ever som jag faktiskt drog tummen ur röven (synonym till det uttrycket tack!?) och gjorde allt direkt, utan att gå till mamma och gnälla, eller kolla facebook, eller allt annat.
Sedan var jag ute på en promenad, en lång en. Den var så lång att jag hann tänka lite för mycket.
Godnatt.

Hej

Har haft en skitbra helg. Fredags var bäst, och jag har de finaste vännerna på jorden!
Igår var jag och kollade på fotboll och sedan kom Ponte hit och vi bara hade det hur mysigt som helst. Idag när mannen åkt hem satte jag mig och försökte plugga matte, men det gick sjukt dåligt. Jag orkar verkligen inte och jag fattar inte hur jag ska klara provet på onsdag. Har tjurat typ hela dagen på grund av matten.
Nu ligger jag i min säng och chattar med min bästis. Jag saknar henne sjukt mycket!



Imorgon har jag sovmorgon till 10. Hur nice?!
Hejdå

RSS 2.0